Novetats

Publicació audiovisual

Nova publicació audiovisual d’USTEC·STEs

USTEC·STEs estrena per Sant Jordi 2021 la nova publicació audiovisual: Sindicat Punt Net. En aquesta entrada us presentem totes les seccions, les xarxes socials associades i les llistes de distribució de correu electrònic per a estar al dia de totes les nostres publicacions.

Cartell de Ressources Humaines

Ressources humaines

Pel·lícula de caràcter sindicalista on és mostra la història de Frank, un jove de vint-i-dos anys que torna a casa i s’incorpora al Departament de Recursos Humans de l’empresa on treballa el seu pare després d’haver estudiat en una escola d’empresarials de París.

Concentració suport substitutes acomiadades

Concentració en suport a les substitutes i els substituts acomiadats pel Departament

Concentració en suport a les substitutes i els substituts acomiadats pel Departament El Departament ha decidit amb data 21 de desembre, el cessament del personal substitut que cobreix permisos per deure inexcusable del personal vulnerable. Aprofitant el canvi de fet causant del titular, canvi provocat intencionadament i amb premeditació, FA FORA TOTES LES PERSONES SUBSTITUTES! …

Concentració en suport a les substitutes i els substituts acomiadats pel Departament Llegir més »

Scroll to Top
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic en el botó Acceptar, accepteu aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Saber-ne més.
Privacidad