Sobre la pèrdua del poder adquisitiu a l’educació de Catalunya

La pèrdua del poder adquisitiu a l’educació de Catalunya

La pèrdua de poder adquisitiu no té aturador. La pèrdua de poder adquisitiu dels nostres salaris se situa entre el 20% i el 25% per al 2024 respecte a preus i salaris de l’any 2009. La bretxa salarial més gran que haurem patit des d’aleshores. Els acords signats el 2018 i el 2022 a Madrid han assumit la retallada de sou del 5% i han compromès i determinat la possibilitat d’aturar la pèrdua de poder adquisitiu que arrosseguem des de fa més de dotze anys.

Xerrada
Sala d’actes Rosa Sensat

01/03/23 19:00 H Barcelona

Intervé ENRIC ARMENGOL
Delegat sindical d’USTEC·STEs

Veure a Facebook
https://fb.watch/j5y2LjFrUB/

Campanya audiovisual eleccions sindicals 2023
Per a les eleccions sindicals del personal docent no universitari, el sindicat USTEC·STEs presenta una campanya audiovisual al voltant de vuit eixos principals: l’atenció universal que ofereix el sindicat a tot el professorat mitjançant diversos canals, la defensa d’un model educatiu al servei de la societat, la lluita per la reversió de totes les retallades, per a la recuperació del poder adquisitiu, per l’estabilització del personal interí, la defensa d’una veritable escola inclusiva, del català a l’educació i de la jornada compactada.

Vídeo PODER ADQUISITIU de la campanya

Amb fermesa per la recuperació del poder adquisitiu

2 comentaris a “Sobre la pèrdua del poder adquisitiu a l’educació de Catalunya”

  1. Pingback: Amb fermesa per la recuperació del poder adquisitiu - Sindicat Punt Net

  2. Pingback: L’educació inclusiva reptes i mancances d’un decret insuficient - Sindicat Punt Net

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic en el botó Acceptar, accepteu aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Saber-ne més.
Privacidad