Reportatges

Escola Oficial Idiomes

El valor de les llengües. Escola Oficial d’Idiomes.

Un recorregut de les reivindicacions i guanys dels darrers anys del grup nacional d’EOI, creat arran de la pujada del 50% en les taxes. Inclou entrevistes a personal de l’Administració Pública, a delegats del sindicat USTEC-STEs i a especialistes en llengües minoritzades, on es reflexiona sobre la importància de seguir lluitant per a unes taxes i preus públics a les EOI, i alhora, es fa constància de la diversitat lingüística com a valor cultural i patrimoni comú de valor inestimable.

USTEC·STEs amb el 25N
Secretaria de la Dona

USTEC·STEs amb el 25N

USTEC·STEs amb el 25N La pandèmia ha propiciat situacions que han comportat un augment de la violència masclista i desigualtats. USTEC·STEs (IAC) participa el 25N …

El caos de la reobertura. REIVINDICACIONS.
Política Educativa

El caos de la reobertura. REIVINDICACIONS.

Quarta i última entrega del reportatge “El caos de la reobertura, la salut dels centres en dubte”, amb imatges de les darreres concentracions davant del Departament d’educació, la unitària del 29 de setembre i la d’USTEC·STEs del 29 d’octubre. Tots els convidats ens fan una valoració final on ens contesten a la mateixa pregunta: ens hem precipitat obrint les escoles?

El caos de la reobertura. PERSONAL DOCENT.
Personal Docent

El caos de la reobertura. PERSONAL DOCENT.

Aquí teniu l’episodi dedicat al PERSONAL DOCENT del reportatge “El caos de la reobertura”. Tractem diverses qüestions: Està previst fer proves de detecció? Quin material de protecció ha arribat? Quina és la situació del personal vulnerable? Com van els nomenaments? I les tutories? Hi ha canvis en la normativa que afecten les reunions?

El caos de la reobertura. SALUT LABORAL.
Salut Laboral

El caos de la reobertura. SALUT LABORAL.

Avui hem publicat la part de Salut Laboral. L’Àlex Arenas ens explica la importància de la ventilació i els filtres HEPA i com s’ha deixat de banda aquest tema. L’Anna Gardeñas aporta la nostra lluita i la desinformació que impera. De la veu d’una professora, una alumna i la representant de les famílies corroborem el que tots ja sabem: el model de grup bombolla fa fallida i no s’han respectat les ràtios i distàncies que van prometre. Un reportatge d’actualitat.

El caos de la reobertura. PREOCUPACIONS.
Salut Laboral

El caos de la reobertura. PREOCUPACIONS.

Estrenem el reportatge El caos de la reobertura amb la primera part: PREOCUPACIONS. Un reportatge audiovisual d’USTEC·STEs presentat en quatre entregues: Preocupacions, Salut laboral, Personal docent i Reivindicacions. El dilluns 26 d’octubre entreguem la segona part: SALUT LABORAL.

Scroll to Top
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic en el botó Acceptar, accepteu aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Saber-ne més.
Privacidad