Concentració en suport a les substitutes i els substituts acomiadats pel Departament

Concentració en suport a les substitutes i els substituts acomiadats pel Departament

El Departament ha decidit amb data 21 de desembre, el cessament del personal substitut que cobreix permisos per deure inexcusable del personal vulnerable. Aprofitant el canvi de fet causant del titular, canvi provocat intencionadament i amb premeditació, FA FORA TOTES LES PERSONES SUBSTITUTES!

USTEC-STEs (IAC) exigim una rectificació i que continuï vigent el permís deure inexcusable del personal vulnerable per tal que les persones substitutes conservin el nomenament.

Aquests companys i companyes, que han treballat igual com tothom en unes condicions adverses i sense cap mesura de prevenció durant el primer trimestre, es mereixen una disculpa pública i un manteniment dels seus contractes durant el període no lectiu de Nadal.

Per aquest motiu ens concentrem el dimarts 22 Desembre a les 11h en suport substitutes i substituts acomiadats pel Departament davant del Departament d’Educació (Via Augusta, 202. Barcelona).

Que no et tallin el nomenament!

D’aquesta manera els hi agraeix la tasca realitzada aquest trimestre sense gaudir les vacances retribuïdes. Carbó per a la conselleria.

Intervé: IOLANDA SEGURA CORRALES
Portaveu Nacional l’USTEC·STEs (IAC)

CC BY-ND USTEC·STEs (IAC)

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic en el botó Acceptar, accepteu aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Saber-ne més.
Privacidad